Hårprodukter

Frisør Berit Storgaard fører produkter fra Joico, HH simonsen og Id Hair

Her på siden kan man se et udsnit af hårprodukterne og læse lidt om dem. Jeg har kun produkter jeg i salonen som jeg står 100% inde for og som styrker håret.

STYLING OIl

Hårprodukter fra Styling oil

Denne olie er en af de mest populære olier som er i salonen. Olien er bl.a. beriget med plejende ingredienser fra arganolie og jojobaolie, som efterlader håret blødere og sundere. Til alle hårtyper,både i vådt og tørt hår.

K-PAK

Hårprodukter fra JOCIO K-pak

K-PAK moisture er den mest plejendeprodukt serie fra JOICO, den kan klarer det mest slidte, spaltede og udpinte hår. Så hvis du har ødelagt hår efter for meget afblegning eller farve skift er denne  serie lige noget for dig og dit hår.

JOICO CURL SERIE

Hårprodukter fra JOICO Curl

Curl serien er en række hår- og stylings produkter til Alle med krøller. Om det er tørt eller ureagerligt. Om du vil samle dine krøller, bekæmpe krus, eller tilføje mere fugt. Så er denne serie noget for dig. Denne serie består af 7 hårprodukter / stylings produkter som giver dig det du vil have til dine krøller.

STYRING PRODUKTER FRA HH SIMONSEN

Hårprodukter fra HH Simonsen hair wax, hair spray,

Der er stylings produkter til enhver smag fra hh simonsen. Både hvad angår dufte og holdbarhed i håret. Om det er til hverdag eller fest så kan hh Simonsen`s hårprodukter det hele.

HH Simonsens hårprodukter er IKKE testet på dyr og er selvfølgelig uden skadelige parabener

 

PRODUKTER FRA IDHAIR

Produkt serien elements har vundet forskellige priser gennem tiden. Dels for udsende men også selve produktet. I denne serie er der alt hvad man skal bruge til sit hår om det er tørt, fedtet eller bare livløst så er det hele her som du skal bruge.

PRODUKTERNE FRA IDHAIR ELEMENTS ER GODKENDT TIL GRØN SALON

Har du nogle spørgsmål til nogle af produkterne er du velkommen til at kontakte salonen da vi har stor erfaring med hvad der virker optimalt med DIN hårtype.