FRISØR BERIT STORGAARD

Frisør Berit Storgaard blev uddannet som frisør i 2001 og har arbejdet som frisør på fuldtid siden. Inden da blev det også til en spændende rejse igennem flere uddannelser og job som både Kok og Konditor. Hun yder dig altid den bedste service og rådgiver dig ærligt om hvad der kan lade sig gøre med netop DIT hår, både med klip og farver.

Frisør Berit Storgaard
Frisør Berit Storgaard

HVORDAN ER DET AT BESØGE FRISØR BERIT STORGAARD?

Berit har en dejlig positiv indstilling til livets gang da hun både har oplevet store omvæltninger og modgang med kræft. Denne livsbegivenhed har formet hende og hun oplever livet som en gave. Dette livsmod og glæde ved livet smitter og det gør at hendes kunder kommer igen og igen. Berit siger selv om sine kunder: Jeg har de bedste kunder

HENDES FAGLIGHED

Hun er fantastisk dygtig til frisør faget (det gælder faktisk alle tre fag). Hun har mange flotte anmeldelser som hendes kunder har skrevet på blandt andet facebook, og dem kan du læse her på hjemmesiden.

Her er en anmeldelse du kan læse:
Fantastisk sted! Klip, service og godt humør i top! Fra en absolut fast og glad kunde
Anna-Marie Johannessen

SALONEN

Salonen ligger i en charmende bevaringsværdig bygning, og der findes alt det som skal bruges. Så du som kunde får en dejlig oplevelse og får den forkælelse du har fortjent.

På første salen findes et solaire så du både kan få lækkert hår og den rigtige farve.

DU KAN BOOKE TID TIL DIN KLIPNING ONLINE

Hos Frisør Berit Storgaard kan du booke tid til din klipning/behandling her klippegalleriet.klikbook.dk, og det er en god ide at booke i god tid. Da dit udsende er vigtigt så du altid er præsentabel at se på. Der kan nemlig forekomme ventetid hvis du er sent ude.  Book tid

LOOK YOUR BEST!

Frisør Berit Storgaard byder dig velkommen i Salonen og glæder sig til at se dig og sørge for at du kommer til at look your best!

Har du spørgsmål til Frisøren så kontakt Berit her